Niečo na prečistenie pľúc?
4 posters
Niečo na prečistenie pľúc?
Zdravím. Nepoznáte niekto nejaké bylinky ,alebo nejaký recept, aby sa mi ľahšie dýchalo? Nefajčím. A mám problémy pri šprinte - utekám rýchlo, ale rýchlo sa aj vyčerpám. Všetkým vopred Ďakujem.
Bymbo- Počet príspevkov : 27
Re: Niečo na prečistenie pľúc?
Bymbo napísal:Zdravím. Nepoznáte niekto nejaké bylinky ,alebo nejaký recept, aby sa mi ľahšie dýchalo? Nefajčím. A mám problémy pri šprinte - utekám rýchlo, ale rýchlo sa aj vyčerpám. Všetkým vopred Ďakujem.
Mas problemy s vahou? Co jedavas? Je dost mozne ze si extremne zahlieneny a mas pluca plne hlienu. Asi by nebolo od veci si ocistit telo od hlienov skrz nejaku kuru na vitarianskej strave...
Vegan- Počet príspevkov : 3
Mám 60kg 180cm cca. Nikdy som nemal problém s nadváhou. A jem všetko, čo mi chutí.
Toto som vygooglil, ale ja osobne to nemám odskúšané, no keďže sa jedná len o zeleninový nápoj tak ublížiť ti to neublíži a za pokus nič nedáš. :-)
POTREBNÉ PRÍSADY
2 ks bielej reďkovky, 1 bulvový zeler a 4 ks petržlenu
POSTUP PRÍPRAVY
odšťavíme a zriedime. :-) Pozooor - tento tip je pre tie, co su zvyknute na zeleninve stavy. Stava je dost vyrazna (ale na druhej strane, účinná)
POTREBNÉ PRÍSADY
POSTUP PRÍPRAVY
odšťavíme a zriedime. :-) Pozooor - tento tip je pre tie, co su zvyknute na zeleninve stavy. Stava je dost vyrazna (ale na druhej strane, účinná)
MohawkEtkerovic- Počet príspevkov : 5
MohawkEtkerovic napísal:Toto som vygooglil, ale ja osobne to nemám odskúšané, no keďže sa jedná len o zeleninový nápoj tak ublížiť ti to neublíži a za pokus nič nedáš. :-)
POTREBNÉ PRÍSADY
POSTUP PRÍPRAVY
Viem, že tento problém má viacej ľudí. Uvidíme, vyskúšame. Koľko krát si mám tento pekelný drink dávať?
To na stránke nebolo napísané, ale podľa mňa aspoň dva krát za deň to ti neublíži hh
MohawkEtkerovic- Počet príspevkov : 5
tomes napísal:Nemáš alergii?
Nie, nemám alergiu na nič.
Povolenie tohoto fóra: